King WD22-19

info@wolfdogsos.com

whatsapp Janneke 0031(0)630151986

 

King is een 3 jarige gecastreerde reu en woont in België.

King is een typische Tsjech met een beschermend karakter.
Het is een trouwe hond, welke nieuwsgierig, speels en boordevol energie zit. Hij houdt van lange wandelingen door het bos en zou liefst van al loslopen om zich vrij te voelen.

Hij is best wel een nerveuze hond en het duurt altijd even voor hij zich op zijn gemak voelt. Als hij zich comfortabel voelt is hij een lieve hond. King heeft wel wat werk nodig en voor vele mensen is dit een uitdaging. King heeft voer-en baknijd.

We zoeken voor King iemand met veel tijd, geduld en ervaring met wolfhonden en een ruim perceel welke degelijk is afgezet, gezien hij ontsnapt waar mogelijk.

Hij is gewend in de auto, komt terug met loslopen na enige tijd voor beloning, is in eerste instantie terughoudend maar stelt zich al snel open.

Naar vreemden kan hij soms fel reageren. Andere honden vooral reuen geeft problemen.

Reden herplaatsing:
Binnen het gezin heeft een bijtincident plaatsgevonden toen de partner de andere hond wilde aanhalen. King heeft de pup toen mogelijk willen beschermen.

King woont samen met een Tsjech teefje van nog geen jaar.
Wij hebben King begeleid in de puberteit vanwege het niet terugkomen met loslopen en het aanvallen van fietsers, postbode etc. Dit heeft afgelopen jaar geen problemen meer gegeven, maar zal wel altijd een aandachtspunt blijven. Hij is hierin goed te begeleiden.