Ervaart u een probleem of ziet u probleemgedrag ontstaan dat u gelijk in goede banen wilt leiden?

- Bij een thuisconsult zullen we wat vragen doornemen, de hulpvraag bespreken en in de praktijk aan de slag gaan.

- Vervolgens gaan we op basis van de observatie aan de slag met een passend advies.

- Er zijn meerder wegen die naar Rome leiden, hierdoor werken we ook niet met een standaard advies. Advies moet bij u, uw hond en uw situatie passen.

- Er wordt tijdens een thuisconsult veel besproken en daarom krijgt u hier ook een verslag van toegestuurd via de mail om alles nog eens na te lezen.

Voor prijzen zie tarieven.

Gedragsproblemen:

Iedere eigenaar loopt met zijn hond weleens tegen problemen aan en deze zijn vaak zelf op te lossen. Komt het toch voor dat het probleem uit de hand gaat lopen of u tot wanhoop drijft, dan helpen we u graag de situatie op te lossen of hanteerbaar te maken. Ook als u een probleem aan ziet komen kunt u dit al voor zijn. Zie het niet als falen, maar een mooie uitdaging om weer van uw hond(en) te kunnen genieten.

    "een blije baas is een leuke baas"

 

 

Blijf wel realistisch: Als Kynoloog kom ik regelmatig in situaties waar de eigenaar een probleem ervaard wat nu eenmaal typisch voor dit ras is. Een waakhond blaft, een waterhond zwemt graag, een jachthond jaagt enz. Vind u dit vervelend, dan heeft u de verkeerde hond gekozen, maar daar mag de hond natuurlijk nooit de dupe van zijn. Het is dan ook zeker mogelijk om deze 'problemen' hanteerbaar te maken door de behoefte van de hond op een andere manier te bevredigen. Ook hier wil ik u graag bij helpen.